Normaalne Norman selgitab: miks ei taha mees ennast pesta? (1)

Normaalne Norman
, normaalne mees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shannon Fagan / Panthermedia / Scanpix

Tere, naised! Mina olengi keskmine Eesti mees. 35-aastane, töötan juhtival kohal ehitussektoris, spordi-, õlle-, ja kitarrimänguhuviline. Näinud olen kõike ja vastata oskan kõigile meesteteemalistele küsimustele! Kuidas meest duši all käima sundida? Tahate teada? Palun väga, selleks ma siin olengi!

Norman, miks ma pean oma mehele iga päev ekstra meelde tuletama, et ta duši all käiks? Ja piisaks siis niisama meenutamisest, poole ajast peame me meeletud lahingud sel teemal maha! Ma ei saa aru, kui raske on täismehel ennast korra vee all märjaks teha ja natuke šampooni pähe määrida?

Raske? See pole üldse raske! Ühe täismehe jaoks võib olla raske paljaste kätega kaljusid liigutada või sinu lemmiklillede nime meelde jätta, mitte ennast pesta. Tead, miks ta seda ei tee? Ta ei viitsi!

Tal on ilmselt tekkinud oma mõnus ökosüsteem oma kolm päeva seljas olnud maika ja aasta otsa pesumasinaga kohtumiseta vastu pidanud teksadega. Muide, ma soovitan sul seda asja kontrollida, sest kuigi sa võid selga näägutada igaks päevaks uue särgi, siis tal ilmselt põhimõtte pärast seal all on midagi hullu või väga hullu.

Meestega on selline asi, et kui sa neile igasugustel hügieeniteemadel liiga palju loenguid pead, siis muutud nende jaoks emaks. Aga ema juurest oli ju nii mõnus oma leiva peale välja kolida, nii et miks peaks ühte uut varianti enda juures hoidma? Pese hambad, pese pea, pese nõud, pese-pese-pese, see kõik sulab lõpuks kokku üheks jubedaks pirinaks, millest on kõige parem üldse mitte välja teha.

Nii et ma soovitan sulle selle kamandamisega natuke ettevaatlikum olla küll. See võib sulle tunduda nagu mõttetu tühiasi, mis tuleb ära lahendada, aga äkki peika sul mõtleb, et Jeesus küll, viimane piisk on teel! Võtan armukese, lähen sõjaväkke, tablette söön ja ennast surnuks joon, peaasi, et kamandamisest pääseda! Pigem püüa kuidagi veidikene kavalamalt see haisuprobleem ära lahendada. Või siis kui midagi muud ei tööta, roni ise duši alla, jäta uks kutsuvalt lahti ja meelita tema endale seltsi. Siis see pole enam pesemine, vaid seksikas ja äge. Ja kui sa sooja vee all mehele möödaminnes pool pudelit seepi selga suudad määrida, võidavad kõik.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles