Maailma suurimast lastele mõeldud rattaüritusest võttis osa üle 3400 noore ratturi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ardo Säks

26. mail osales Tartu südalinnas aset leidnud 37. Tartu Rattaralli lasteüritustel esialgsetel andmetel kokku 3420 last – TILLUsõitudel vuras ringi 2012 ja MINImaratonil 1408 spordisõpra.

37. Tartu Rattaralli lastedistantsid on mõeldud igas vanuses lastele – TILLUsõidud (500 m ja 1,1 km) eelkooliealistele ja MINIralli (5,2 km ja 7,6 km) veidi suurematele velosõpradele.

Eesti lapsed on sportlikud – vaatamata suvisele palavusele olid näod naerul ning jahutav jäätis pärast sõitu oli eriti asjakohane.

Tartu Rattaralli lastesõidud olid tänavuse Tartu Maratoni Mini Kuubiku sarja kolmas etapp. Sari jätkub augustis 12. Tartu Rulluisumaratoni lasteüritustega. Kõik Tartu Maratoni Mini Kuubiku üritused on lastele tasuta ning üritustel võitjaid ei selgitata. Kõik lõpetajad saavad medali, diplomi ja pisikese auhinnakoti.

27. mail on 37. Tartu Rattaralli põhisõidud. Kavas on 135 km ja 56 km pikkused distantsid Lõuna-Eesti teedel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles