Koomilised, ent õpetlikud pildid: neiu läks isepruunistava kreemiga vähe liiale

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mercury Press & Media/Caters News Agency/Scanpix

Suvisel ajal ihaldavad paljud naised kaunist päevitunud jumet, aga ei taha selleks päevitada ja oma tervist rikkuda. Kiireid tulemusi toovad isepruunistavad kreemid, mille kasutamisel saab palju asju valesti minna.

St Moriz darker than dark isepruunistav kreem. 
St Moriz darker than dark isepruunistav kreem. Foto: Mercury Press & Media / Caters News Agency

23-aastane Jessica Clarke koges omal nahal, et ühest kreemist ei maksa väga kiireid tulemusi oodata, sest ka isepruunistav kreemi kasutamisel peab olema veidi kannatust. Tema aga määris end enne peole minekut sisse St Morizsi «tumedamast tumedama» kreemiga, et kohe päevitunud välja näha. Ilmselgelt ei lõppenud see hästi.

Kõigest pool tundi pärast kreemi pealemäärimist sai Jessica aru, et valis liiga tumeda kreemitooni, edastab Caters News. Paraku oli siis juba liiga hilja, sest kreemi toime ei olnud lõppenud – hommikuks oli tulemus veelgi hullem ja noor naine nägi välja nagu mustanahaline.

Mitte eriti õnnelik Jessica Clarke.
Mitte eriti õnnelik Jessica Clarke. Foto: Mercury Press & Media / Caters News Agency

Ehk on Jessica lugu õpetuseks kõigile, kes isepruunistavaid kreeme kasutavad. Ilusa tulemuse nimel tuleb kreeme kasutada ettevaatlikult ja kreemitoon valida oma nahatooni põhjal. Heledama kreemiga jääb tulemus ühtlasem ja loomulikum.

Jessica Clarke.
Jessica Clarke. Foto: Mercury Press & Media / Caters News Agency
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles