«Naistejutud». Mis oleks, kui otsiks eksile ise uue naise?

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Naistejuttude» stuudios arutavad täna Kristina Herodes ja Dagmar Lamp erinevatel elulistel teemadel. Milliseid inimesi ja miks me ligi tõmbame? Miks lühikesed mehed on kompleksides? Mis kompleksid on naistel? Millised on üldse inimeste ilusad isikuomadused?

Arutame ka erinevate meesteetenduste üle, mis sel kevadel on lavadel olnud, nii Jesper Parve & co esinemistest, kui ka Veikko Tääri & co etendusest "Mehed".

Lisaks räägime sellest, kas naine peaks eksile uue naise otsima. Miks inimesed seda üldse teevad? Mis on emotsionaalne töö, mida naised pärast suhte lõppemist tegema peavad - ja miks nad seda meestest rohkem peavad tegema? 

Veel annab Kristina Dagmarile nõu, kuidas usaldada elu ning milline on «hea» kontroll ning milline «halb» kontroll, mida elus rakendama peaks. Kõrvalepõikena arutleme, kas naised ikka peavad lollid välja nägema. Ühesõnaga: saade sai nagu kapsas, lipp lipi, lapp lapi peal.

Siin on ronimiseksperiment, millest Dagmar ja Kristina saate jooksul räägivad.

Kuula saadet!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles