Prints Harry vestles enne pulmi telefonis ekstüdrukuga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: twitter

Ilmselt paljud ei märganud, et prints Harry ja Meghan Markle'i pulmas võttis koha sisse ka Harry endine tüdruksõber Chelsy Davy, kes jäi kaadrisse väga tõsisel, pea nutusel moel. Harry ja Davy olid allika sõnul mõni päev enne pulmi telefonis rääkinud.

Prints Harry ja Chelsy Davy suhtlesid aastatel 2005–2010, kirjutab Cosmopolitan. Kuigi otsus osaleda endise kaaslase pulmas on igatepidi täiskasvanulik ja küps, sündis see otsus kuuldavasti paar õhtut enne pulmi. 

Allikas räägis väljaandele Vanity Fair, et Davy oli olnud kõne ajal väga emotsionaalne ning valanud mehe tuleviku pärast lausa pisaraid. Kuna endine kallim polnud kuningliku pulma vastuvõtule palutud, tahtis naine ka selle kohta Harrylt aru pärida. 

Pärast jutuajamist lubas Davy pulma tulla ning mitte pidu rikkuda. Pulmade ajal peatus kaamera mitu korda Harry ekstüdruku peal, kes nägi välja mõtlik, et mitte öelda pisaratega võitlev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles