Räägi kaasa: isa keelab oma tütart ilusaks kutsuda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Wavebreakmedia ltd

Naisterahvas oli segaduses, kui väikese tüdruku isa keelas tal oma tütart ilusaks kutsuda. Kellel on õigus?

Portaalis Mumsnet kirjutas naisterahvas, kes soovis teiste kommentaare saada segadusseajavale olukorrale. Naine jalutas turistikülas oma üheksakuuse lapsega, kui tema juures jäi seisma mees lapsega. Pealtnäha kolmekümnendate lõpus mees lausus, et tema väike tütar soovis beebit vaadata. 

«Lobisesime pisut, mille ajal ma enda beebit väikelapsele tutvustasin,» kirjutab naine ning uuris isalt, vana tema laps on. Seejärel pöördus naine mehe tütre poole ning ütles: «Tere, armas, küll sa oled ilus!» Mees vaatas selle peale naisele rangelt silma ja ütles: «Oi, ei! Ärge öelge talle seda. Selline jutt rikub ta ära.»

Naine pöördus teiste emade poole ning küsis, kas tal on õigus tunda end sellise olukorra ja seisukoha pärast kurvalt. Kasutaja lisas, et töötab palju lastega ning räägib nendega tihti nii, kirjutab TheSun. Ta tunnistas, et see oli esimene kord sellist seisukohta kuulda ning arvas esiti, et mees teeb nalja.

Teised kasutajad jagasid naisega oma kogemusi. Üks naisterahvas tunnistas, et tema ema ei öelnud kunagi, et ta on ilus ning hilisemas elus on ta pidanud võitlema madala enesehinnanguga. Teine kasutaja leidis, et välimus ei tohiks tõesti olla ainus asi, mille pärast tüdrukuid ülistatakse, kuid see ei tee kahju neile seda vahel öelda.

Mida arvad sina?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles