Suhteekspert: kuidas muuta abielu lahutuskindlaks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Wavebreakmedia ltd

Suhteekspert Gad Krebs annab nõu, kuidas põigelda probleemide eest, mis suhet hukutada proovivad.

1. Ära kuula teiste paaride ja pereliikmete nõuandeid

Kuigi teised tahavad teile kindlasti head, kipub kõrvalseisjate nõu tihti kasutu olema. Aktsepteeri nende nõu ja siis unusta see. Vaid te ise teate, milline on teie igapäev ja millised olete koduseinte vahel te ise. Suuremad nõuandjad vaevlevad sageli ise kodus probleemide käes. Ning isegi, kui nõuandja enda suhe on suurepärane, ei pruugi nende nõu teie jaoks töötada.

2. Ära kunagi ütle «Sa kunagi ei...» või «Sa alati...»

Krebsi sõnul teevad sellised väljendid asja konfliktide puhul veel hullemaks. Inimesed kipuvad kaotama argumenteerides fookust. Kui inimene jääb kümme minutit hiljaks, kiputakse süüdistama, et ta jääb koguaeg hiljaks. Sel viisil muudetakse eksimus teise inimese identiteediks ning see muudab kriitika mürgiseks.

3. Küsi juhiseid

Enamus inimesi küsib kaduma minnes juhiseid: liikluses, äris. Suhtes peaks olema see samamoodi. Suhtes olemine viib konfliktini, see on vältimatu. Mõndasid suudab paar ise lahendada, teisi mitte. Oluline on tunda ära, mil vajate abi asjade lahendamisel.

4. Ära võrdle enda suhet teistega

Kui vaatad sotsiaalmeedias teisi paare ja mõtled, et nende suhe on sinu eeskuju, siis astu samm tagasi. Kui kõik laotaks oma probleemid teiste ette, õpiks me kiirelt aru saama, et enda suhe on kõige parem. Teiste suhte kadestamine pole mitte vaid väsitav, aga ka vale. Igas suhtes on probleeme ning neid teistele ei reklaamita.

Allikas: DailyMail

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles