5 märki, et vajad koheselt puhkust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Andriy Popov

Kui sind iseloomustab mõni allolev punkt, peaksid kiiremas korras puhkuseavalduse sisse andma.

1. Sa ärritud kiirelt

Kõik, kes sind tööl kohtavad, jalutavad kiirelt teises suunas. Üleväsimus annab esmalt tunda iseloomu ja tujude muutustes. Kui ärritud iga väiksegi asja peale, tasub enda närvidele pisut puhkust anda.

2. Sinu tööeetika on langenud

Mäletad seda aega, mil tahtsid anda endast tööl parima? Kui see tunne ei kõlastu juba pikemat aega sinu mõtetes ega praktikas, siis ei ole sinust seal palju kasu. Üleväsimus vähendab mentaalset võimekust ning sellisena pole sinust kasu ei sulle endale ega tööandjale.

3. Vähene uni

Ärrituvus, stress ja muremõtted mõjuvad kehvasti ka unele ja selle kvaliteedile. Vähesed unetunnid aga annavad üha suuremat hoogu jälle stressile. See on surnud ring, millest välja aitab puhkamine.

4. Teiste negatiivsus tõmbab ka sind kaasa

Emotsioonid on kiired levima. Kui tööl on keegi ülimalt negatiivne, levib see hoiak ka teisteni. Kui tunned, et ei suuda pidada kolleegide kurtmisele vastu ilma, et ka sinu tuju ei kannataks, peaksite sellest rääkima.

5. Sind ei huvita teiste mured

Sul pole huvi teisi nende asjades aidata, kuna sul endal on asjad kaootilised. Empaatiavõime langus on märk sellest, et sinu vaim on väsinud ning vajaks taaskäivitust.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles