Naiste Tugi- ja Teabekeskus sai suure annetuse

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

18. mail toimus Briti Suursaadiku residentsis BECC (British-Estonian Chamber of Commerce) aruteluõhtu, kus külaliseks oli Kaja Kallas. Arutati Eestis hetke põletavamatel poliitilistel ja sotsiaalsetel teemadel. Sellele lisaks oli päevakavas Burns Supper Night jaanuarikuisel heategevuslikul õhtusöögil ja sellele järgnenud oksjonil kogutud rahalise tšeki üleandmine Naiste Tugi- ja Teabekeskusele.

Annetus on suur, koguti 6200 eurot. Selle toetuse eest saab korda saata palju olulisi asju.

Naiste Tugi- ja Teabekeskus on 2002. aastal Tartus loodud esimene Eesti perevägivalla ohvrite abistamiseks mõeldud keskus, mille inimesed päästavad elusid – nii kaude, aga tihti ka otseses mõttes.

Kuigi riik panustab keskuste toimetamistesse, siis omavalitsused mitte. Aga ka neid tuleb harida, usub MTÜ Naiste Tugi- ja Teabekeskus juhataja Pille Tsopp-Pagan ja avaldab lootust, et kord nad saavad aru, millist kokkuhoidu keksuste tegevus nende sotsiaalsüsteemi jaoks annab.

«Selle, mis tööks puudu on jäänud, oleme saanud heade annetajate toel,» ütleb Tsopp-Pagan. «Nagu sel aastal BECC oma õhtusöögiga oli. Ja kui meie võimuses on aidata, pole hädalistest keegi abita jäänud. Loodame, et neid sooja hingega aitajaid jagub ka edaspidi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles