Kuus ohvrit, mida suhtes kunagi tuua ei tohiks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peter Werner / PantherMedia / Peter Werner

Suhe paneb inimesed proovile ning painutab neid mugavustsoonist välja. Sellegi poolest on mõned asjad, mida suhtes ohverdada kunagi ei tohiks.

Suured eesmärgid elus

Kui su kaaslane ei jaga sinuga elu suurimaid eesmärke ega toeta sind nendes, oled vales suhtes. Keegi ei tohiks survestada sind loobuma karjäärist, pereelust või suurimatest unistustest. Kui teie nägemused tulevikust on erinevad, kasvate suure tõenäosusega lahku või enda nägemuse ohverdanud osapool jääb kandma vimma.

Iseseisvus

Pole oluline, kaua olete koos olnud või on teil koos pere. Mõni asi on suhtes püha, näiteks iseseisvus. Suhtes tuleb teha paljusid otsuseid üheskoos, kuid selles ühises elus peaks jääma alles teatav privaatsus ja otsustusõigus enda asjade eest.

Sõbrad

Sinu suhe ei tohiks totaalselt lämmatada sinu sõprussuhteid. Tuleb osata leida aega enda kaaslase ja enda sõprade jaoks ning vajadusel neid paremini tasakaalustada. Küll aga ei tohiks sinu partner keelata sul sõpradega suhtlemast.

Hobid

Hobid ja huvid on osa inimese identiteedist. Kui sinu hobid võtavad suhte jaoks liiga palju aega, peaksid ehk ajakasutuse üle vaatama, kuid leidke mõlemad aega tegeleda nende asjadega, mis silma säramas hoiavad.

Tervis ja heaolu

Suhe ei tohiks kunagi panna ohtu sinu tervist. Samuti peaks suhe tekitama sinus õnnetunde. See ei pea olema iga päev ja iga tund, aga kui tabad end mõtlemast teise inimese peale, peaksid olema enda suhte üle õnnelik.

Mina ise

Muidugi, inimesed muutuvad ja kohanevad, eriti suhtes. Sellegi poolest peaksid teadma, kes oled sina ise. Suhtes ei tohiks kaotada enda identiteeti. Ennast kaotades on ka suhtel lühike tulevik.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles