SÕBRANNA.EE LONDONIS: vaata, mis toimub kuninglike pulmade eel!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme astuvad altari ette prints Harry ja endine USA näitlejanna Meghan Markle. Postimees on Londonis ja homme ka Windsoris kohapeal, et tuua teieni kõik põnev, mis siin toimub.

Tuleb tõdeda, et londonlased ise ei lase endid väga toimuvast häirda. Nende slogan keep calm and carry on kehtib siin igapäevaselt. Kuigi ohutase on viidud peaaegu kõrgeimale tasemele ning ametivõimud ei kahtlegi, et midagi toimub - küsimus on vaid, millal ja kus intsident aset leiab ning, mis peamine, kui hästi ohu kõrvaldamisega hakkama saadakse.

Loomulikult aga ei hoita kaubanduses end tagasi - Harry ja Meghani pildid on saanud kõikmõeldavad ja -mõeldamatud meened, huviline saab soetada endale pulmabuketi järele lõhnava lõhnaküünla (20 naela), pulmadeks pühendatud käterätiku kui ka tavalist ninni-nänni magnetitest tulemasinateni välja.

Homme läheb Postimehe tiim Windsorisse ning toome teieni kõik selle, mis päriselt pulmapaigas kohepeal toimub. Hoia pilk peal Postimehe Facebookil, kuhu teeme otselülitusi ning ka loomulikult Postimehe ja Sõbranna veebil - otseblogi vahendusel saad kõige värskema info, käima aga pane Kanal 11, kus Betti-Ester Väljaots ning Kristina Herodes hoiavad silma peal otseülekandel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles