Ingrid Margus: ma ei kujuta ette omavanust meest enda kõrval!

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Margus ja Martin Saar.
(Stilist: Maria Tammeorg; riided: Mammu Couture; meik: Õnne Rudi; ehted:www.karlev.ee; kroonid: Shi Shi)
Ingrid Margus ja Martin Saar. (Stilist: Maria Tammeorg; riided: Mammu Couture; meik: Õnne Rudi; ehted:www.karlev.ee; kroonid: Shi Shi) Foto: SCANPIX

Homses Arteri kaaneloos räägib Eesti kauneim näitlejanna Ingrid Margus oma kooselust endast 14 aastat vanema kunstniku Martin Saarega.

«Ta ei ole tavaline 38-aastane mees. Ta on niivõrd nooruslik ja loominguline, tegeleb muusika, filmi, kunstiga,» räägib Margus. «Minu kõrval on keegi, kelle sees elaks nagu veel seitse inimest, kel igaühel on oma professioon.»

«Ma vist isegi ei kujutaks ennast ette omavanuse kõrval,» ütleb ta vastates ajakirjaniku küsimusele vanusevahe kohta. «Vanuseteema on ka nii erinev: on mingid inimesed, kellel omavahel lihtsalt klapib ja ei ole oluline, kui vana keegi on, vaid oluline on see, kus keegi enda sees parasjagu on.»

Näitlejanna ütleb, et saab oma elukaaslaselt stabiilsuse: «Kuna proovides ikka midagi juhtub, siis temalt tuleb sügavat rahu ja kindlustunnet: ma tean, et kõik on tegelikult hästi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles