Meghan Markle'i abikaasa sarjast jõudis pulmaks Londonisse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kevan Brooks/AdMedia/SIPA / Kevan Brooks/AdMedia/SIPA

Pole ime, et sarja «Suits» meeskond on kuninglikku pulma kutsutud. Meghani abikaasa sarjast ongi saabunud pulmadeks Londonisse. Kõigist pulmadega seotud üritustest näitleja siiski osa võtta ei saa.

Näitleja Patrick J. Adams on saabunud Londonisse ning naudib kõike, mida Inglismaal on talle pakkuda. 36-aastane Kanadast pärit näitleja teatas sotsiaalmeedias, et on koos abikaasaga jõudnud Londonisse.

Menusarja «Suits», milles Meghan suurt rolli mängis, võttegrupp on kutsutud pulma, kuid kogu päeva vältel saavad nad osa vaid valitud üritustest. Pärast tseremooniat toimub pärastlõunane vastuvõtt, millest saavad osa ka sarja osatäitjad, kirjutab Cosmopolitan. Õhtul toimuvale vastuvõtule nad aga kutsutud pole. Allika sõnul saavad pärastlõunasest üritusest osa Harry ja Meghani kaugemad sõbrad ning õhtusel üritusel pidutsetakse koos lähedaste ja uute sõprade ringkondadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles