Sõbranna nädalahoroskoop 19.–25. mai

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: matej kastelic / PantherMedia / matej kastelic

Mida lubavad tähed sulle järgmiseks nädalaks?

Jäär

21. märts – 19. aprill

Ära liiga palju rahmelda! Mida aeglasem on tempo, seda paremini märkad, mis su ümber toimub. Veelgi enam – võid märgata ka seda, mis toimub su sisemaailmas. Just sisehääle kuulamine ja iseenese mõistmine aitab sul paremat tasakaalu saavutada ning seeläbi ka elukvaliteeti tõsta.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Perioodi alguspäevad võivad tuua põnevaid üllatusi, eeskätt suhete vallas. Tavapärase asjaajamise käigus või siis mingil kursusel või õppepäeval võid ootamatult tutvuda võluva ja salapärase vastassoolisega. Unistad suurelt, ent on oht seejuures enda tegelikke võimalusi üle hinnata. Ära liiga palju heale õnnele looda!

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

21. mai hommikul jõuab Päike sodiaagiringil Kaksikute märki. Algab aeg, mil saad rohkem tähelepanu keskpunktis särada ning asju omatahtsi ajada. Tasub teha tulevikuplaane ja end terveks eelolevaks aastaringiks energiaga laadida. Enesekesksus on hea, aga siiski mõõdukas koguses, ära liiga egoistlikuks muutu.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Veenus liigub nüüd Vähi märgis, tekitades suurema vajaduse seltskondliku suhtlemise järele. Märkad kõike ilusat enda ümber, naudid meeldivaid vestlusi ja kultuuriürituste külastamist. Omajagu pinget võib armusuhteisse tuua asjaolu, et oled kaaslase suhtes liiga nõudlik, tahad rohkem saada kui ise vastu anda.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Peresidemete tihendamiseks ja olulistel teemadel rääkimiseks sobiv aeg. Tasub avameelselt rääkida enda tunnetest, mõtetest ja kartustest – sind kuulatakse tähelepanelikult ja sinust saadakse aru. Side lähedaste inimestega on tugev ja annab kindlustunnet. Ka ühisvara küsimuste arutamiseks hea aeg.

Neitsi

23. august – 22. september

Võimalik on armusuhted uuele, lähedasemale ja mõistvamale tasemele viia. Oled olemuselt enesekriitiline ja proovid end pidevalt parimast küljest näidata, see aga viib teeskluseni. Praegu on sul lihtsam end vabaks lasta, olla siiras ja avameelne. Enese haavatavana näitamine aitab hingelist sidet tugevdada.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Äri- ja rahaasjade ajamisel oled äärmiselt osav. Sulle annab paljude ees eelise suurepärane suhtlemisoskus. Võiks lausa öelda, et praegu suudad teisi inimesi läbi näha - tunnetad nende meeleolusid ja mõistad nende motiive. Lähened tööle ja ärile loominguliselt, märkad võimalusi, mis teiste eest varju jäävad.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Tundlik ja läbinägelik oled juba loomu poolest, praegu aga annavad need omadused eriti tugevalt tunda. Suudad kaaslasi mõista, vajadusel abi pakkuda. Eriti hea on nädal selleks, et suhelda lastega, neile teadmisi jagada. Usalduslikud vestlused tundlikel teemadel teevad su suhte nendega sügavamaks.

Ambur

22. november – 21. detsember

Võid tunda vajadust aeg maha võtta, rohkem kodus olla. Hea on tunda, et sul on kindel koht, kuhu tulla siis, kui maailma avastamisest ja pidevast tormamisest ära väsid. On sobiv aeg lapsepõlvekodu külastamiseks, vanematega või ammuste sõpradega suhtlemiseks. Ühised mälestused toidavad häid emotsioone.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Küllap tunned, et sisemine pinge on järele andnud, saad kergemalt hingata. Koostöösuhete arendamiseks või sõpradega olulistel teemadel rääkimiseks on aeg väga hea. Tunnetad päris hästi, keda ja kui palju usaldada saad. Ehk räägid heale sõbrale hinge pealt ära painava saladuse ning hakkab palju kergem.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Marss on Veevalaja märki jõudnud, andes sulle rohkem jõudu ja tegutsemistahet, ent kohati ka mõtlematut tormakust ning taktitundetust. Töises vallas võib kiskuda mõttetuks konkureerimiseks inimesega, kellega tegelikult tasuks koostööd teha. Pinget on suhetes vastassoost kolleegidega.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Jupiteri ja Neptuuni trigooni mõju on avardav ja harmooniline. Sulle niigi loomuomane tundlikkus avaldub eriti tugevalt, suudad väga hästi mõista teisi inimesi, neile toeks olla ja head nõu anda. Periood sobib väga hästi loomingulise töö tegemiseks, aga ka vaimsete õpetustega tutvumiseks

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles