Liigutav video: 70 politseinikku saatsid tööpostil hukkunud kolleegi pisipoja kooli

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Viieaastane Dakota Pitts kaotas oma politseinikust isa ning kartis tagasi kooli minna. Esimesel päeval saatis teda 70-pealine politseieskort.

Indianas elav Dakota Pitts'i politseinikust isa hukkus, kui lähenes korterisse barrikeerunud kahtlusalusele. Isa matnud poiss kartis pärast sündmusi kooli naasta ning palus emal ühendust võtta mõne isa sõbraga, kes teda kooli saadaks.

Üllatus oli suur, kui hommikul oli rivistunud üle seitsmekümne politseiniku, saatmaks väikemeest kooliteel. Abikutse jõudis ka naabruses asuvate politseijaoskondadeni, kes toetust avaldama tulid, kirjutab Independent. Poiss kõndis politseinike vahel kooli poole, kaelas isa ametimärk.

Et teha kooli sisseelamist lapse jaoks turvalisemaks, kinkis SWAT eriüksuse teenistuja lapsele tema isikliku SWAT tiimi särgi ja ametimärgi. Poisi tädi Kelly Jones sõnas, et Dakota jääb kindlasti mäletama oma isa kui kangelast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles