Teaduslikult tõestatud, tavainimeste kinnitatud: nipid, kuidas edukalt flirtida (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erik Reis / PantherMedia / Scanpix

Mõni oleks nagu sündinud flirtija, see tuleb tal kergelt ja loomulikult. Teisel tuleb natuke õppida, et endast hea mulje jätta.

Flirtimine on tõesti õpitav. Ranker uuris esmalt flirtimisteemalist teaduskirjandust ja uuris siis inimeste endi käest järele, millised nipid on muljetavaldava flirdi juures kõige olulisemad.

Tee talle aus kompliment

Keegi pole immuunne tõeliselt siiraste ja ausate komplimentide vastu. Hea sõna on meelitav ja jääb meelde. Komplimendi tegemine on kõige ideaalsem moodus, kuidas kellegi tähelepanu võita. Selleks tuleb aga vältida klišeesid ja labasusi.

Ole vaimukas

Inimene tahab naerda. Nii meestele kui naistele meeldib see, kui keegi teeb nendega flirtides head nalja. Humoorikus teeb sind hetkega kütkestavamaks ja lisaks lõhub see jääd, et suhtlus sujuks ladusamalt. Nalja tehes peab muidugi ettevaatlik olema, et sa potentsiaalset kaaslast lõbustamise asemel hoopis ei solvaks.

Naised: olge otsekohesed, mehed: küsige küsimusi

Kui naine on otsekohene ja asub kohe asja kallale, läheb mees kergesti kaasa. Meestele meeldib paremini aru saada, mida naised neilt ootavad, sest ebamäärasus annab liiga palju tõlgendamisvõimalusi. Meestel on aga naistega kergemini jutule saada süütuid küsimusi esitades, mis panevad vestlusele aluse.

Keskendu positiivsele

Hea suhtumine teeb iga inimese meeldivamaks. Tundub elementaarne, aga paljud unustavad selle ära ja võivad hakata näiteks omatööd kiruma või teisi inimesi maha tegema. Nutulaul võib äratada kaastunnet, aga see ei tee sind atraktiivsemaks. Võta jutuks vaid kerged ja positiivsed teemad.

Vaata silma

Visuaalsete olenditena meeldib meile partneri pilgust innustust saada. Pikem silmavaatamine paneb südame kiiremini põksuma. See annab aimu, et teie vahel on keemia ja te tunnete end teineteise läheduses hästi.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles