Meghani isa haiglas ja pulma ei jõua: kes saadab Meghani altari ette?

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle'i isa
Meghan Markle'i isa Foto: BRWES / Rachpoot/MEGA

Täna jõudsid meediani ärevad uudised - Meghan Markle'i isa Thomas on pärast südamerabandust haiglas. Samuti on avalikkuseni jõudnud info, et Thomas on sahkerdanud kõmupiltnikega.

73-aastane Thomas Markle on teatanud, et ei võta siiski kuninglikust pulmast osa, olla selle põhjuseks siis kas tervisehädad või häbitunne pärast kõmufotodega jantimist.

See tähendab tõenäoliselt, et Meghani saadab altari ette ning annab prints Harryle üle tema ema Doria Ragland, kirjutab Telegraph. Samas on võimalik, et rolli täidab ka keegi kuninglikust perekonnast.

Ka pole teada, kes peab traditsioonilise pruudi isa kõne - kas ka see au saab osaks Doriale? Samuti jääb nüüd ära traditsiooniline ämmade-äiade kohtumine, nimelt oodati Thomas Markle'ilt ja tema eksnaiselt Dorialt, et nad jooksid enne laulatust teed kuninganna Elizabethiga ja prints Charlesiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles