Saa osa kuninglikust pulmast

Arter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja Meghan Markle.
Prints Harry ja Meghan Markle. Foto: SCANPIX

Täna näitavad mitmed telekanalid filme, saateid ja muud kuninglikku, mis seotud prints Harry ja Meghan Markle’i  pulmadega. Lisaks saad otseülekande vahendusel ka ennast pulmakülaliste sekka poetada ning iga liigutusepisarat lähivaates näha.

Kell 9 Kanal 11 «Marii Karelliga Windsoris: Mis koht see on, kus kuninglikud pulmad toimuvad?». Täna kogunevad Londoni lähedal asuvasse Windsorisse kümned tuhanded inimesed, et pidulikult tähistada prints Harry abiellumist Meghan Markle’iga. Marii Karell käis vahetult enne pulmi uurimas, millist elu elatakse idüllilises väikelinnas, kus asub kuninganna Elizabeth II lemmikmaakodu ning kus rikkus ja vaesus on teravaimas kontrastis kui ükskõik kus mujal Euroopas.

Londonis kohapeal on Postimehe ajakirjanik Dagmar Lamp ja fotograaf Madis Sinivee ning nende otseblogi kuninglikust pulmast on jälgitav veebilehel sobranna.postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles