Kolm asja, mida Sõnn peab mais tegema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Graham Oliver / PantherMedia / Scanpix

Sünnipäevalaps Sõnn saab sel kuul hästi oma hinge eest hoolitseda. Loe lähemalt, kuidas seda õigupoolest teha.

15. mail loobu mingist kohustusest

Muutuste planeet Uraan ja vapper noorkuu jõuavad 15. sinu märki, mis annab võimaluse loobuda mingist kohustusest, mis sinu elu paremaks ei tee. Kas sul on halb sõber, kes nõuab teeneid? Kas oled sunnitud lapse koolis või lasteaias tegema nii palju vabatahtlikku tööd, et see röövib kõik su vaba aja? Tähed toetavad sind, et saaksid sellest tüütusest lahti ja oma eluga edasi minna, kirjutab Pure Wow.

19. mail tee midagi seltskondlikku

19. lahkub Veenus Kaksikutest ja selle tulemusena on kosmiline energia paarisuhete ümber. Kuna suhted on tänu sellele kergemad, on sul hea võimalus kohata kedagi erilist – olgu selleks uus armastus, kasulik töökontakt või lihtsalt hea uus sõber. Kui on võimalus, siis mine sel päeval välja ja ära karda võõrastega juttu puhuda.

Suurem kulutus tee 29ndal mail

29. mail joonduvad täiskuu ja Kaljukits, mistõttu võid tunda, et pakatad energiast. Kasuta seda ära ja suuna oma raha mingi uue kirele leidmisele. Ütleme, et oled kahelnud, kas tasub mõne spordiklubiga liituda. Nüüd on hea aeg, et kuukaart ära osta ja trenni minna. Laps kardab vett? Pane ta ujumistrenni. Kui sa ei tunne, et tahaks midagi sellist ette võtta, siis kirjuta vähemalt omale eesolevatest kohustustest tegevusnimekiri ja näita seda kellelegi, kes sulle su ülesandeid meelde tuletab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles