12 küsimust, mida küsida oma uuelt partnerilt, et testida teie sobivust

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Sa oled kohtunud kellegi uue ja toredaga ning tunned kõhus reetlikke liblikaid. Aga kas te olete samal lainel?

Edukad suhted põhinevad heal sobivusel ning on oluline teada, kas teil on piisavalt ühist, et teie suhe jääks kestma. Astrofame toob välja tosin küsimust, mida uuelt partnerilt küsida, et teada saada, kui hästi te omavahel klapite.

  1. Kas sa tahad tulevikus lapsi? See on üks olulisemaid asju, milles te peate ühel meelel olema.
  2. Millest sa unistad? Kui teil on sarnased unistused, sobite te paremini kokku.
  3. Mis on sinu jaoks petmine? Paljud inimesed saavad petmisest erinevalt aru ja on oluline, et sa teaksid, kuidas defineerib seda sinu kallim.
  4. Mida sa suhtes otsid? Tahad sina tõsist pühendumist, tema aga lühikest kuramaaži?
  5. Mis on sinu kõige hullemad omadused? Keegi ei taha oma halbadest harjumustest rääkida ning manipuleerijaga ei taha meist keegi suhtes olla. On parem, kui halvad küljed alguses avalikuks tulevad.
  6. Kas keegi on kunagi su südame murdnud? Kui su kallim on juba südamevalu kogenud, on see hea indikaator sellest, millist tüüpi kallim ta on.
  7. Mida tähendab sinu jaoks armastus? Armastus tähendab meile kõigile erinevaid asju ning kui sa tead, kuidas tema seda tõlgendab, mõistad sa paremini teda isiksusena.
  8. Miks su eelmine suhe lõppes? Kui tema oli see, kes pettis, pead sa tõenäoliselt olema valmis rasketel teemadel arutlema.
  9. Mis on su lemmikhobid? Kui teil on ühised huvid, tugevdab see teie sidet.
  10. Mida sa arvad kompromissidest? Kui ta pole selleks valmis, tüürite te huku poole.
  11. Mis on suurim vale, mida sa oled kunagi rääkinud? See võib tunduda triviaalse küsimusena, kuid tegelikult näitab väga hästi ära, mis tüüpi inimesega on tegu ja kuidas ta mõistus töötab.
  12. Mis on need asjad, millega sa suhtes kindlasti nõus ei ole? Kui te need asjad läbi räägite, muutute te lähedasemaks.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles