Eriskummaline lahutuspidu: naised ronisid pulmakleitidega mutta

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolm naist - Tracey Thomas, tema tütar Lottie ja peresõber Kelly Koulli - otsustasid tähistada vastleitud vabadust eriskummalisel kombel. Nad tõmbasid selga pulmakleidid ning läksid mutta mässama!

Idee algataja oli Tracey, kes parasjagu on lõpetamas oma 20-aastast abielu. «Mudas jooksmine on hea viis oma deemonite võidelda ja nad võita,» ütles Tracey Catersile.

Ka Kelly on lahutuse läbi teinud, kuigi saab oma eksiga hästi läbi.

28. aprillil võttis Suurbritannias Shewwsburrys korraldatud mudavõistlusest osa umbes 500 jooksjat ning kui pulmakleidiseltskond välja hüüti, elati naistele valjuhäälselt kaasa. Naised läbisidki 10kilomeetrise raja peokleitides.

«Ma ei osanud arvata, et meile nii väga kaasa elatakse,» ütles Tracey pärast raja läbimist. «Ärge laske kunagi endale öelda, et miski on võimatu. Mitte miski pole võimatu, kui vaid tahta!»

Enim nautisid naised muidugi mudaauku, kus nad tõeliselt lõbutsesid ning pärast takistusraja läbimist end lõdvaks said lasta. «Ma pole ammu nii palju naernud!» tõdes Tracey.

Vaata galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles