Galerii: Tallinn Dolls kutsus tuntud naised salapeole

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinn Dolls korraldas enda stuudios laheda ja salajase stiilipeo, mis tõi palju värsket inspiratsiooni kevadsuviseks hooajaks.

Salajasel peol olid kõik külalised riietatud Tallinn Dolls uude kollektsiooni ja ühteaegu tähistati ka brändijuhi Mari Martin sünnipäeva. «Külalisteks olid minu enda ja Tallinn Dollsi jaoks lähedased inimesed, kes on mind läbi aegade inspireerinud,» kommenteeris Mari. «Igale inimesele loodud kostüüm sai disainitud mõeldes just talle. Midagi, mis natukene üllataks, kuid samas harmoneeruks iga persooniga. Tõin kokku erinevad kangelased - futuristlikud ja idamaised kangelased, power-naised, popkunsti kangelased ja jumalannad,» lisas ta.

Näiteks Marta Laan ja Hanna Martinson said selga värvilised pükskostüümid, mis õhkasid värskest kevadest. Samal ajal saatejuht Keili Sükijainen oli kehastatud Geisha kostüümi ja rokkis lilleliselt idamaistel lainetel, mis inspireeritud Somersby värsketest suvemaitsetest. Väikseid vimkasid viskas sisse ka stilist Karolin Kuusik, kes transformeeris Inese selleks puhuks hoopis sünnipäevalapsega ühtmoodi blondiks ning Lennat vürtsitas lõbusate tätoveeringutega pehme tüllkleidi juurde.

«Just sellisena kujutasingi ette kõige õigemat Tallinn Dolls kollektsiooni esitlust, kus iga külaline on oluline osa põnevast mängumaailmast,» kommenteeris Mari Martin. «Selline ongi just meie maailm – see on mängumaailm!»

Vaata pilte! Stilistika: Karolin Kuusik, riided: Tallinn Dolls, soengud: Helen Heinroos salong, meik: Mammu, Kaia Triisa, Maret Ubaleht, Laura-Eliisa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles