Kõige olulisem näitaja, mille abil omale sobiv rinnahoidja leida

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Scanpix

Rinnahoidjat ei tohiks kunagi ilma proovimata ära osta, sest pelgalt suuruse teadmisest ei piisa – iga pesutükk on lõpuks omamoodi ja ei pruugi hästi istuda.

Pesupoes tasub julgelt teenindaja abi paluda, et omale nii korvisuurust kui ümbermõõtu silmas pidades mugav ja kauakestev rinnahoidja leida. Vahel ei ole aga müüjat käepärast ja enne ostu sooritamist tuleb ise veenduda, et mõõdud on parajad.

Pesuekspert Harper Wilde selgitab portaalis Pure Wow, et kõige olulisem on rinnahoidja juures selle ümbermõõt ja alumine äär, mis ei tohiks olla liiga lõtv. Alumine osa ongi tegelikult see, mis rindu toetab, mitte õlapaelad.

Uut rinnahoidjat selga proovides kinnita see kõige kaugema aasaga ja jälgi, et rinnahoidja oleks mugavalt seljas. Selja peale jääv osa ei tohi üles kiskuda, vaid peab jääma sirgelt paigale.

Kui oled sunnitud rinnahoidja kitsamalt kinni panema, võta teine number. Aluspesu venib kandmise ja pesemise tõttu ajapikku paratamatult välja ja juba peagi oled nagunii sunnitud kasutama kitsamat haaki. Jäta selleks kohe paras varu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles