Sodiaagi saladused: need 3 tähemärki on kõige suuremad laiskvorstid

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Meile kõigile meeldib aeg-ajalt laiselda, kuid mõned sodiaagimärgid on suuremad laiskvorstid kui teised.

YourTango reastab need tähemärgid, keda juba niisama naljalt diivanilt püsti ei aja. Kas tunned end ja oma sõpru ära?

Lõvi

Kuule Lõvi, sa ei saa loota, et lööd elus läbi vaid tänu oma sarmile. Sa oled loominguliselt andekas ning armastad olla tähelepanu keskpunktis - kuid sa ei naudi rasket tööd, mis käib kaasas pjedestaalile jõudmisega. Laiskus on su ametlik puudus ning sa oled kindlasti üks kõige laisemaid - kui mitte kõige laisem - tähemärk.

Veevalaja

Võib tulla üllatusena, et Veevalaja on laisk. Meeldib talle ju võidelda humanitaarsete eesmärkide eest ja see nõuab pühendumist ning suurt tööd. Probleem on see, et kuigi sa tahad maailma positiivselt muuta, ei ole sa just eriti tugev tööline. Jah, sa võid säutsuda Twitteris, et toetad üht või teist eesmärki, kuid mitte alati ei tõuse su käsi end vabatahtlikuna kirja panema. Raske töö on ju igav!

Ambur

Sa armastad vabadust ja eriti reisimist. Et olla tubli tööline, pead sa aga pühenduma ja rutiinselt vaeva nägema ning see on sinu jaoks liiga piirav. Asi pole selles, et sa ei teeks tööd või ei võtaks lisaülesandeid. Asi on selles, et sa hindad oma vabadust nii väga, et teed vaid nii palju kui on hädavajalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles