Lugeja tunnistab: esimest korda elus keeldun bikiine selga panemast! (2)

Lugeja kiri
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Olen 30 aastane naine. Oma kehaga olen üldiselt koguaeg enam-vähem hästi nö «läbi saanud». Kehamassiindkes on alati täiesti normaalne olnud. Oma keha lugu jagab Margareti lugejamängus Külli.

Kui kaheksa aastat tagasi kõhule lapsekandmisest korralikud venitusarmid sain (kuigi kreemitasin ja õlitasin korralikult terve raseduse vältel), olin veidi aega pelglik.  Kuid juba esimesel suvel tegelikult sain oma hirmust üle ja kandsin isegi bikiine. Sealjuures oli kehakaal iseenest isegi väiksem kui enne rasedust ja miskipärast ei kahandanud see mu enesekindlust. Küllap emaduse «võlu» ei lasknud ennst segada.

Paraku nüüd erinevate stressifaktorite olemasolul, olen kõhule paraja voldi (kokku neli lisakilo) juurde kasvatanud ning hetkeseisuga bikiine selga panna ei julgeks.  Hakkasin nüüd selle nimel trenni tegema ja toitumist rohkem jälgima.

Aga jah, kõht on mind kogu elu tegelikult veidi ebakindlaks teinud, aga esimest korda elus täitsa keeldun bikiine selga panemast. Tunnen end lihtsalt ebamugavalt. Loodetavasti saan kaalu varsti korda!

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles