Retseptisoovitus: kahe koostisosa šokolaadijäätis

jaga E-post prindi artikkel saada vihje loe ja lisa kommentaare

FOTO: Kadri Raig

Toidublogija Kadri Raig avaldab oma nipi, kuidas tervislikult magusaisu rahuldada. Selleks teeb ta jäätist, mille koostisosadeks on ainult külmutatud banaan ja naturaalne kakao. 

Banaanil on külmutatult omadus imeliselt kreemiseks muutuda nii, et kui see ära püreerida, siis saab sellest koheva jäätise ja domineerima jääb pigem šokolaad kui banaan ise. 

Vaja läheb:

  • 300 g külmutatud banaanitükke
  • 20 g naturaalset kakaopulbrit
  • Näpuotsatäis soola

Võta banaanitükid enne jäätise tegemist umbes 10 minutit varem sügavkülmast välja.

Pane kõik koostisosad kaussi ning surista saumikseriga ühtlaseks.

Söö kohe.

Tagasi üles