Normaalne Norman: naistega on tihti samamoodi nagu autodega!

Normaalne Norman
, normaalne mees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Tere, naised! Mina olengi keskmine Eesti mees. 35-aastane, töötan juhtival kohal ehitussektoris, spordi-, õlle-, ja kitarrimänguhuviline. Näinud olen kõike ja vastata oskan kõigile meesteteemalistele küsimustele! Kas mehele rääkida, mitmes partner ta sulle on? Tahate teada? Palun väga, selleks ma siin olengi!

Kas ma peaks mehele ütlema, mitu partnerit mul enne teda olnud on? Jutu sees tuli siin hiljuti peaaegu välja, aga ma igaks juhuks juhtisin teema mujale, sest tundus, et ta hakkas imelikku nägu minema. Mis sa arvad, Norman? Ma küll tahaks mehe kohta teada, ja seda ka, mitmendale kohale ma paigutun.

See ongi naiste probleem, et nad tahavad kõike teada. Uurite ja puurite oma partnerit, kuni ta muud ei saa kui välja rääkida, et, kullake, okei, oli kuuskümmend kolm tüdrukut enne sind, sest mul on ilusad sinised silmad ja musklis käed, ja sina oled seal alumises kümnes, aga meeldid mulle ikkagi, sest sa lased mul kuttidega jalkat käia vaatamas, ja kui väga paremat seksi vaja on, eks ma siis petan sind. Mees sel hetkel ise mõtleb, et, noh, oli küll raske, aga võtsin ennast naise soovil kokku ja rääkisin kõik ära, küll ma olen tubli! Naine ise aga võitleb juba pisaratega ja laseb kohe tulla sellise lahkuminekukõne, millist ei ole ristirahva kõrvad veel kuulnud.

Nii et, ei, sa ei taha tegelikult teada tõde. Sa ei taha tegelikult üldse mitte millegi kohta tõde teada, aga eriti ei taha sa seda teada oma kallima partnerite kohta. Ja vastupidi on sama lugu, sa ei taha seda rääkida ka.

Vaata, kui sa just ei olnud süütu nunnake, kui ta su leidis, tuleb sellest rääkimisest mingi jama. Meestele üldiselt ei meeldi oma auto endise omaniku peale ka mõelda, rääkimata siis pruudi kunagisest elust. Oli mis oli, ma tean ise ka, et ta on juba sada tuhat maha sõitnud, ma ju näen odomeetrit, ma ju ei saa ignoreerida seda mõlgikest pagassiluugil, aga see ei tähenda, et ma ilmtingimata detaile teada tahaks.

Vot, naistega on samamoodi. Üldse on naistega tihti samamoodi nagu autodega, aga see on jälle üks asi, mida naistele öelda ei saa, sest siis nad solvuvad. Noh, seda ma igal juhul ütlen, et oma suu hoia kinni. Kui sult otse küsitakse, siis vasta, et enne sind pole midagi olnud, kallis, mida ma mäletaks enam! Ja siis vaheta jälle teemat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles