Meghan Markle'i vend saatis printsile kirja: pole veel hilja pulmad ära jätta!

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: George Rogers/SIPA / George Rogers/SIPA

Mitte kõik ei ole kuningliku pulma ootuses. Meghan Markle'i vend saatis prints Harryle käsitsi kirjutatud kirja, milles hoiatab printsi enda õe eest.

51-aastane Thomas Markle Jr pole oma poolõde näinud aastast 2011. Thomase kannatus katkes, kui Meghan talle kutset kuninglikku pulma ei saatnud, kuid kutsus selle asemel pulma täiesti võõraid. Vend oli ärritunud: «Kes nii teeb?»

Thomas kirjutas printsile käsitsi kirja, milles kinnitab, et nende kahe pulm on kuninglike pulmade ajaloo suurim viga. Ta kirjeldab Meghanit kui äratõusnud, rahaahnet ja pealiskaudset naist, kes teeb kuningliku pere väärtustega vaid nalja. Vend näeb Meghanil süüd, et nende isa pankrotistus, kirjutab Independent. Thomas lisab: «Praegu pole veel liiga hilja, et pulmad ära jätta.»

See pole esimene kord, mil kaugeks jäänud vend avalikkuse ees arvamust avaldab. Möödunud kuul andis ta intervjuu väljaandele Daily Mirror, kus rääkis, et Meghan on unustanud oma juured. «Ta annab praegu oma elu parima etteaste,» jätkab Thomas, «ta käitub võltsilt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles