Ekspert õpetab: kuidas paluda edukalt kallimat naiseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Antonio Guillen Fernández / PantherMedia / Antonio Guillen Fernández

Teemantite ekspert Ashley Portas on valmistanud eritellimusel kihlasõrmuseid juba aastaid. Ta on kindel, et hea abieluettepaneku võti pole mitte ideaalne sõrmus, aga hoolikalt läbimõeldud ettepanek ise. Siin on kõige olulisemad asjad, mida ettepanekut planeerides silmas pidada.

Palka fotograaf

See hetk, mil ta ütleb «jah» võib olla totaalne emotsioonide virrvarr. Hiljem seda hetke täpselt meenutada võib olla keeruline. Portas isiklikult usub, et see nõuanne on kõigist kõige tähtsam. Kui ta ise plaanis ettepanekut väljasõidul, olid seal shampus ja roosilehed, aga järele jäi sellest maagilisest hetkest vaid üks udune pilt telefonis.

Abieluettepanek peaks olema teile endile

Ära vali populaarset viisi, kuidas kallimat naiseks paluda. Sa ei pea lennukist langevarjuga alla hüppama, kuid leia see miski, mis on teielik. Ettepanku viis peaks sobima kokku teie ja teie omavahelise suhtega.

Vali sentimentaalne koht

Vali naiseks palumiseks koht, mis on teie suhtes olnud oluline. See võib olla koht, kus esmakordselt üksteist nägite, esimest korda suudlesite või teineteisele armastust avaldasite.

Tähistage

Kui «jah» sõna on kõlanud, tähistage seda. See võib olla kas lähedaste sõprade või sugulastega, aga pikendage enda jaoks seda erilist päeva.

Kas talle meeldiks avalik abieluettepanek?

Ükskõik, kas sa plaanid teda naiseks paluda teie perede, sõprade või võõraste ees, vaata internetist videosid ja mõtle, kuidas sinu naine avalikule ettepanekule reageeriks. Võib juhtuda, et ta vihkab seda olukorda juba enne kui sa küsimuseni jõuad.

Allikas: DailyMail

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles