Prints Harryt ja Meghanit veavad pulmapäeval isa ja poeg

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kensingtoni palee andis täna teada, et prints Harry ja Meghan Markle sõidavad pulmapäeval St George’i kabelist Windsori lossi Ascot Landau kaarikus. Selle ette on rakendatud neli Windsori halli hobust, lisaks saadab pulmaprotsessiooni kaks saatjahobust ning ratsaväerügement.

Saatjahobusteks on Plymouth ja Londonderry. Kaarikut veavad Milford Haven, Sir Basil, Tyrone ja Storm. Tyrone ja Storm on isa ja poeg.

Windsori hallid hobused on kuninglikes traditsioonides väga olulist rolli mänginud, ning vedanud kaarikuid ja tõldu ametlikel üritustel juba alates kuninganna Victoria valitsemisajast saadik. Hobused on läbinud põhjaliku treeningu, et suudaksid rahvamassides, lärmis ja sireenide saatel häirimatult liigelda.

Prints Williami pulm 2011
Prints Williami pulm 2011 Foto: NATIONAL / ©National Pictures / TopFoto

Prints Harry ja Meghan ootavad väga seda meeldejäävat hetke, mil saavad kaarikuga rõõmustava rahva eest läbi sõita. Nad loodavad, et sellest tuleb sündmus, mida ei unustata, teatas Kensingtoni palee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles