Just selles vanuses mehed on kõige stiilsemad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Zdenka Darula / PantherMedia / Zdenka Darula

Öeldakse, et mehed lähevad ajaga aina stiilsemaks ja kenamaks. Mis vanuses mehed jõuavad selgusele selles, mis on stiilne ja mis mitte?

Meeste hooldusele pühendunud bränd Braun viis läbi uuringu, kus otsiti vastust küsimusele, mis vanuses mehed on kõige stiilsemad. Selgus, et parima stiilitunde saavutavad mehed 30. eluaastaks.

Kolmekümnendaks eluaastaks on keskmine mees katsetanud kolme habemestiili, nelja juuksestiili, viite riietusstiili ja viite üldist väljanägemist, kirjutab Independent. Uuringus osalenud 2000 mehest kirjeldas 40 protsenti enda stiili kui casual ehk vaba. Vaid üks kahekümnest mehest arvas, et tema stiili kirjeldab kõige paremini sõna «lahe».

Üle nelja mehe kümnest tunnistas, et nende stiil on läbi aja muutunud ning 66 protsendil sõltus see antud ajahetke trendidest. 69 protsenti on oma stiilimuutusi hiljem kahetsenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles