Kas mediteerimine aitab kaalu langetada? (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Hannes Eichinger / PantherMedia / Hannes Eichinger

Armastad rahulikku mediteerimist, aga kaalu langetamiseks soovitavad kõik kangi tõsta ja jooksmas käia? Meditatsiooni populariseerija Doron Libshtein jagab vastuseid.

Libshteini sõnul võib meditatsioon olla efektiivne kaalualandusmeetod. Kuna meditatsioon võimaldab kontrollida enda alateadvust ning seejuures ka isusid nind muuta söömisharjumusi. Kaalutõusu põhjuseks on tihti emotisionaalne söömine, millest meditatsioon aitab teadlikumaks saada, kirjutab Woman's World.

Kui oled proovinud kõike muud, aga kaal ei alane, võib vastus peituda samuti mediteerimises, kinnitab Libshtein. Kui põhjus, miks kaal ei alane, on stress, siis trenniga üle pingutamine tekitab seda vaid juurde. Stressi vallandab hormoone, mis talletavad rasva. Igal juhul tasub igasse päeva planeerida mõneminutiline meditatsioon, eksperdid soovitavad lausa 20 minutit sellele panustada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles