Meemide kuninganna! Elizabethi «emmeks» kutsumine teenis välja hindamatu reaktsiooni

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Craig David, Tom Jones, kuninganna Elizabeth II, prints Charles ja Kylie Minogue kuninganna sünnipäeval Royal Albert Hall, Londonis 21. aprillil 2018.

//ROGERSGEORGE_1700.00985/Credit:George Rogers/SIPA/1804221455
Craig David, Tom Jones, kuninganna Elizabeth II, prints Charles ja Kylie Minogue kuninganna sünnipäeval Royal Albert Hall, Londonis 21. aprillil 2018. //ROGERSGEORGE_1700.00985/Credit:George Rogers/SIPA/1804221455 Foto: George Rogers/SIPA / George Rogers/SIPA/Scanpix

Kuningliku pere elu arenguid pole kunagi varem olnud nii põnev jälgida kui praegu. Kuigi võib tunduda, et tähelepanu on peamiselt pisiprints Louisel ja prints Harry pulmadel, siis kuninganna tõestas taas, et tema on siiski selle perekonna tõeline täht.

Sel korral jäi kaamerasilma ette humoorikas hetk, kui kuninganna Elizabeth kuulas oma poja, prints Charlesi kõnet, mis oli pühendatud tema 92. sünnipäevale.

«Tema Majesteet, emme,» ütles Charles muuhulgas sündantsoojendavas kõnes. Kuid niipea, kui Elizabeth «Kapsake» II kuulis sõna «emme» läksid tema silmad suureks ja võib isegi märgata kerget silmade pööritamist.

Muidugi on internetil lõbu laialt ning meeme luuakse valguskiirusel. Kuninganna aga tõestas, et ta pole mitte ainult riigijuht, vaid ka meemide kuninganna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles