Parim tootesoovitus? Autoõnnetusse sattunud naine kiidab veekindlat lainerit

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Erinevate ilutoodete riiulid võivad silme eest kirjuks võtta. Kuidas teada, mida võtta, mida jätta? Paljud inimesed usaldavad teiste kasutajate review'sid ja hinnanguid, et endale soodne valik teha. Üks naine postitas aga tootearvustuse otse haiglavoodist.

«See toode on tõesti imeline,» kirjutab anonüümne naine Tattoo Lineri kodulehel. «28. juunil tõmbasin ma teepervele, et kutsuda autoabi, kui minu autole sõitis otsa hajunud tähelepanuga juht 90 km tunnikiirusega. Mind viidi kiirabiga erakorralise meditsiini osakonda, kus ma viibisin kaheksa tundi. Mu ripsmetušš voolas nutmisest mööda nägu alla ja teel haiglasse oli mu näolt eemaldatud kogu ülejäänud meik. Aga mitte mu Tattoo silmalainer! Ma postitan ka pildi, et teile näidata - see toode kestab ja näeb suurepärane välja igas olukorras. Ma ei kavatse iial ühtki teist lainerit osta.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles