Meghan Markle laenab pulmasoenguks Clooney juuksurit

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: George Rogers/SIPA / George Rogers/SIPA

Kuninglik pulm on peagi käes ning ettevalmistused täies hoos. Meghan Markle pruudisoengu eest kannab hoolt Amal Clooney juuksur.
 

Meghan Markle on leidnud enda tähtsaks päevaks enda jaoks selle õige juuksuri. Selleks on George Clooney naise juuksur Miguel Perez. Miguel Perez'i käekiri on pikad lainelised soengud. Usutakse, et just selles stiilis tuleb ka Meghani soeng, kirjutab TheSun.

Kuulduste kohaselt tutvus Meghan Perez'iga läbi Amal Clooney. Kui varem kandis Meghan enda juukseid sirgelt, siis hiljuti on ta avalikel üritustel paistnud silma ena laineliste juustega. Tõenäoliselt on selle taga juba koostöö Perez'iga, kirjutab TheSun.

Perez peab salongi Londonis. Kes soovib kuulsa juuksuri käe all ka ise juuksed korda saada, peab kaasa võtma üsna kopsaka rahakoti. Juuste lõikus ja kerge föönisoeng läheb kliendile maksma 207 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles