Normaalne Norman annab nõu: kas ma peaks mehele rääkima, et petsin teda unes?

Normaalne Norman
, normaalne mees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Viktor Cap / PantherMedia / Viktor Cap/Scanpix

Tere, naised! Mina olengi keskmine Eesti mees. 35-aastane, töötan juhtival kohal ehitussektoris, spordi-, õlle-, ja kitarrimänguhuviline. Näinud olen kõike ja vastata oskan kõigile meesteteemalistele küsimustele! Kuidas aru saada, et mehed külge löövad? Kas elukaaslasele peaks rääkima, kui Tinderit unes näed? Palun väga, selleks ma siin olengi!

Ma näen kogu aeg unes, et petan oma elukaaslast. Täna öösel nägin, et tõmbasin Tinderi! Kui hommikul sellest mehele rääkisin, vihastas ta ja pole minuga terve päev nüüd rääkinud.

Nojah, palju õnne! Ära siis räägi! Mina nägin unes, et tegin Kolumbias koos narkojumalatega aineid ja põrutasin tervet kisakoori koolitüdrukuid, aga see ei tähenda, et ma ise vabatahtlikult politseisse läheksin ja ennast potentsiaalse kurikaelana üles annaksin. Või et ma, jumala eest, oma pruudile sellest sõnagi iitsataks!

Unenäod muidu on täielik soga ja ära neid liiga tõsiselt võta. Küll aga tasub sul seda tõsiselt võtta, et ei ole vaja igasugustest lollustest meestele rääkida! Ma tean küll, et naised arvavad, et ideaalne suhe on selline, kus kahe inimese vahel pole ühtegi piiri ega saladust, aga, ma ütlen veel kord, naistel ei ole õigus! Piirid ja saladused on üldse ainsad asjad, mis suhteid veel vee peal hoiavad!

Vaata, kui ma teaksin igast kriisist, draamat ja mingist mega hullusest, mis mu pruudi peas keerutab, siis ma peaksin teda palju tüütumaks, lollimaks ja imelikumaks kui ta tegelikult on. Ta tegelikult on päris mõistlik, aga ma ju näen, et ta näitab mulle oma mõistlikku poolt. Ja kui tema teaks, mis salarõvedusi ma tema selja taga teen, noh, kui ei viitsi diivanilt näiteks üles tõusta, aga tahaks nina nuusata, aga pole millessegi, aga sokid on jalas ja need tuleks nagunii pärast pessu panna, midagi sellist, eks, kui ta sellest teaks, siis ma ei usu, et ta tahaks minuga pärast õrnutseda. Ilmselt sõbramehe poolest ikka õrnutseks, aga see sokivärk võiks teda häirida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles