Normaalne Norman õpetab: kuidas aru saada, et mehed sulle külge löövad

Normaalne Norman
, normaalne mees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Craig Robinson/Scanpix

Tere, naised! Mina olengi keskmine Eesti mees. 35-aastane, töötan juhtival kohal ehitussektoris, spordi-, õlle-, ja kitarrimänguhuviline. Näinud olen kõike ja vastata oskan kõigile meesteteemalistele küsimustele! Kuidas aru saada, et mehed külge löövad? Palun väga, selleks ma siin olengi!

Meil on majas remont ja kaks ehitajat teevad kogu aeg just minu korteri ukse juurde asja. Eile nad lausa ootasid mind, kui ma töölt tulin, ja siis hakkasid ajama juttu, et unustasid mu vannituppa toru vedades mingi tööriista maha. Otsisime tükk aega, aga lõpuks seda muidugi ikkagi ei olnud. Kas nad löövad mulle külge või on lihtsalt viisakad? Kuidas ma aru saan?

Siin ei ole mitte midagi aru saada. Tüübid määrivad sind täiega, halloo! Ükski ehitaja ei tule ekstra sinu juurde kruvikeerajat otsima, mida tegelikult algusest peale ei olnudki olemas. Kruvikeeraja pole üldse oluline, nad oleks võinud sulle sama hästi väita, et neil koer jooksis ära ja ilmselt peidab ennast sinu diivani all. Sina oleks pidanud kuttidele kohvi või õlut pakkuma ja siis kerge vestluse käigus välja peilima, kumb sind tahab. Ja siis mulle paari kuu pärast kirjutama, et kuule, Normants, kui ruttu on normaalne hakata kokkukolimisest rääkima.

Kui see sind pelutas, et tüüpe kaks oli, siis las ma räägin sulle natuke meestevahelisest sõprusest. Ilmselt jäid sa ikkagi ühele silma. Kui jäid ka mõlemale, siis palju õnne, et sa nii vastupandamatu oled, aga omavahel on need mehed su ammu ära jaganud. Kaaluti erinevaid koefitsiente, näiteks et kumb pole kauem saanud, kumb nägi sind esimesena, kumb teisele eelmisest korrast teene sees on, kumb rohkem teenib jne, ning sind jagati ära ja sulle löödi tempel peale.

Ilmselt aga on sinu tulevasel vaja natuke hoogu, et esimesi samme teha, ja nii võeti poissmees number kaks ka julgustuseks kaasa. Et, noh, me siin kaks lõbusat ehitusmeest, kruvikeerajat oled näinud vä? Sobival hetkel mitte eriti kaugel tulevikus oleks teine tüüp minema heljunud, uuele objektile või nii. Ja vóila! Kõik on õnnelikud! Okei, kõik peale töödejuhataja, kes maksab kallist tunnipalka kahele ludrile, kes ainult plikasid taga ajavad, tema ilmselt eriti õnnelik ei oleks, aga kõik teised küll!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles