Instagrami-staari 5 nippi Eesti naistele: kuidas hommikul end käima tõmmata?

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ariana Pierce

Kas sul on raske keskenduda ning leida energiat, et kiirele päevale vastu astuda?

Rääkisime ettevõtja, konsultandi ja influencer'i Ariana Pierce'iga, kelle päevad on kahtlemata väga kiired, kuid kes sellest hoolimata suudab innustada nii iseend kui oma kümneid tuhandeid jälgijaid. Ariana alustas juba 18-aastaselt oma isiklike äridega Superstar Nail Lacquer ja Style Shoppe. Tema ehteid ja meigibrände on kandnud A-klassi staarid ning tema veebisaiti külastab igal nädalal 100 000 inimest.

Ometi naine ei väsi. Kuidas ta end hommikul käima suudab tõmmata? «Mul on lihtsad nipid, mis aitavad mul end voodist välja veeretada,» muigab Ariana ning jagab rõõmuga oma trikke ka Eesti naistega.

1. Võta aega, et olla. Selmet kohe oma voodist kirjutuslaua taha tormata, anna endale luba nautida kohvi, teha joogat või täita päevikut.

2. Visualiseeri. Mediteeri või kirjuta päevikusse üks asi, mida sa tahad, et su päev sulle tooks. Seejärel mõtle kõikidele viisidele, kuidas sa saaksid selle teoks teha.

3. Kui sa näed hea välja, siis sa ka tunned end hästi. Kanna riideid, mis on meelitavad ja liikumiseks mugavad. See suurendab su enesekindlust!

4. Söö õigesti. Olgu su hommikusöök tervislik, toitev ja rahuldust pakkuv.

5. Alusta väikeste sammudega. Lõpetuseks: võta pisikeste sammude kaupa. Vaata, kui palju asju saad sa postitada või kommenteerida oma isiklikus või ettevõtte sotsiaalmeedias, siis aga tee paus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles