Naine visati jõusaalist nabapluusi pärast välja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook

Milline riietus on treeningu jaoks sobilik? Sarah Villafañewas väidab, et ta visati Charleston'i kolledži jõusaalist välja, kuna tal oli naba paljas.

Olukorrast rabatud Sarah postitas pildi enda riietusest koos juhtunu kirjeldusega Facebooki. Tudeng lisas, et tal polnud ühtegi teist pluusi kaasas, mille vastu seljasolevat vahetada ning oli sama riietust teisteski kohtades probleemideta kandnud.

Sarah kirjeldab, kuidas jõusaali töötaja tuli ning palus naisel enda paljas kõht ära katta. Hiljem tuli seda nõudma ka sealne ülemus. Kuna Sarah'l polnud teist pluusi kaasas, polnud tal muud valikut, kui jõusaalist lahkuda, kirjutab TheSun. Päeval ka koolis sama riietust kandnud naine ei mõistnud jõusaali töötajate käitumist.

Facebookis sai Sarah väga erinevat tagasisidet. Osad kommenteerijatest arvasid, et ühel noorel naisel pole sobiv palja kõhuga ülikooli loengutel osaleda, samas mõistes hukka jõusaali töötajate käitumist. Teised toetasid naist ning avaldasid pahameelt. Mõni soovitas tal lausa kohtusse pöörduda.

Mõni aeg hiljem lisas Sarah postitusele jõusaali kommentaari, mille kohaselt nõuti naisel enda keha katmist sanitaarsetel kaalutlustel.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles