3 raudkindlat märki, et tema on see õige

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Armastus ei tööta nii, nagu sa oled näinud seda filmilinalt. Oma hingesugulasega kohtumine ei pruugi olla lihtne, sellele ei eelne fanfaariga teadaannet või öist armuvannet akna all.

Ta võib olla jõudnud juba su ellu ja sa oled võinud ta kaotada – ainult selleks, et mingil hetkel taibata: ta on jõudnud su ellu tagasi. Sa võid ka ühel hommikul üles ärgata ja saada aru, et inimene, kes juba on su elus, tähendab sulle väga palju. On lõputult viise, kuidas sa võid «selle õigega» kohtuda, kuid YourTango on kirja pannud kolm raudkindlat viisi, kuidas sa ta ära tunned.

Tal on vead, ja mõnikord ajab ta sind närvi

Sa armastad teda ja ta valmistab sulle pettumuse. Temaga koos on suurepärane ja vahel ka raske. Sa võid temas kahelda, ta võib sind segadusse ajada. Aga te kasvate koos ja ühel hetkel saad aru, et ta on rajanud sinu südamesse jäädava pesa.

Sul on temaga koos igal hetkel mugav olla

Sa ei karda end talle avada. Tema olemasolu rahustab sind. Asi on selles, et su elu ei muutu võluväel muinasjutuks lihtsalt seetõttu, et oled hingesugulase leidnud. Sa tunned end paremini, kuid elul on ikka raskusi varuks. Vahe on selles, et sul on inimene, kes aitab muredega hakkama saada. Juba tema olemasolu tõttu väärib iga päev elamist.

Ta on sinu peegel – ja sa näed sealt imelist, vigadega inimest

Ta ei ole filmikangelane. Ta ei pruugi päästa maailma. Ta ei ole revolutsiooni eestvedaja. Ta on keegi, kellega igapäeva jagamine teeb su elu nii palju paremaks. Ja kui sellele mõelda, siis mida muud oskakski tahta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles