Kaheaastane mini-Rapuntsel teeb modellikarjääri

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Austraalias sündinud Arya Bilgin on saanud endale oma lühikese eluga hüüdnime Mini-Rapuntsel. Hiiglaslike kiharatega tüdrukut peetakse tihti tänu juustele oluliselt vanemaks ning naudib juba noores eas modellikarjääri.

Aryal oli juba sündides pea juukseid täis. «Tal polnud ühtegi paljast kohta peas,» meenutab ema. Paksud kiharad olid sünnitusmajas emale üllatuseks. Arya juuksed on kahe aastaga vaid paksemaks ja pikemaks muutunud, mistõttu saadab teda igal pool suur tähelepanu. Tänu sellele sõlmiti hiljuti noore tüdrukuga ka modelliagentuuri leping, kirjutab TheSun.

Kaheaastasele Aryale saab teha mistahes soenguid - punutisi, patse, krunne, lokke ja nii edasi. Ema usub, et tal on rohkem juukseid kui täiskasvanud inimesel. Vanemate sõnul on neil keeruline tänaval käia, sest ikka ja jälle peetakse neid kinni, et imetleda tütre juukseid. «Kõik on nii sõbralikud,» rõõmustab ema.

Vanemad on kindlad, et tütre modellikarjäär saab olema edukas. Hetkel ollakse esimeste modellitööde ootel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles