Amy Schumer leidis tänu filmile armastuse – ja ka sinuga võib nii juhtuda!

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Schumer.
Amy Schumer. Foto: Jordan Strauss / AP/Scanpix

Sel nädalal esilinastub kinodes koomik Amy Schumeri värskeim film «Küll ma olen ilus». Tegemist on üsna revolutsioonilise filmiga, mis seab küsimärgi alla kõik, mida me teame ilustandarditest, kuid Amyle endale oli see ka muul põhjusel märgiline. Nimelt leidis ta tänu filmile enda ellu armastuse.

Amy abiellus kokast kallima Chris Fisheriga veebruaris – vaid paar kuud pärast seda, kui paar deitima hakkas. Hiljutises intervjuus CNNile tõdes Amy, et Chris saabus tema ellu täiuslikul ajal, just siis, kui filmivõtted hakkasid lõppema.

«See oli täiuslik aeg,» meenutas Amy. «Ma tundsin end oma kehas hästi. Ma kohtusin temaga pärast võtete lõppu ja ma tundsin end tõeliselt väestatuna. Ma armastasin iseend. Ja ma olin valmis kedagi armastama.»

Amy ütleb ka, et nüüd filmile pressikajastusi tehes on nii hea tunne, kui keegi on teda alati toetamas.

Enesekindlus on ka filmi «Küll ma olen ilus» üks põhiteemasid. Schumer loodab, et filmi näevad paljud naised ning kes tulevad kinosaalist välja, tundes, et on valmis maailmale vapralt vastu astuma. Eriti loodab ta puudutada teismeliste hingekeeli, keda kiusatakse.

«Ma soovin, et saaksin püüda teismelisi tüdrukuid, enne kui keegi neile midagi õelat ütleb,» rääkis Schumer. «Just enne seda, kui esimene kiusaja nende ligi astub. Ma tahaks neile öelda: ära lase end kiusajal mõjutada. Keegi kavatseb sulle midagi öelda. Ära lase sel inimesel tekitada sinus küsimusi selle kohta, kes sa oled. Sa tead, kes sa oled, sa oled ilus. Armasta iseend.»

«Me vajame seda kinnitust ka täiskasvanuna,» lisas Amy, kes on positiivse enesekindluse parim näide.

Kas tahad ka end oma kehas paremini tunda? Siis haara sõbranna käevangu ja tule «Sõbrannaga kinno» just sedasama filmi vaatama! Rohkem infot leiad siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles