Video: rase naine pani põngerjale jala taha, laps sai peapõrutuse

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Meid kõiki häirivad teinekord lärmakad võõrad lapsed, kuid õnneks me enamasti tõmbame piiri lapsele füüsiliselt vigastuste tekitamise ette. Kuid sama ei arvanud üks Hiina naine.

Huashang Newspaper annab teada Baoji linnas juhtunud kurvast ja ärritavast vahejuhtumist, mis jäi ka kaamerasilma ette. Nelja-aastane poiss on restorani kõrvapoe omaniku poeg - isa oli saatnud põngerja restorani perekonnale söömispulki tooma. Õhinas põnn jooksis tagasi isa poodi, kui talle jalg taha pandi.

Jala pani poisile taha närvi läinud rase naine, keda poisi jooksmine oli pahandanud - tal läks natuke toitu maha. Video aga hakkas Hiina sotsiaalmeediavõrgustikus Weibo kulutulena levima: seda jagati 67 miljonit korda. «Naise kohta, kes peagi saab emaks, on see teguviis eriti häbiväärne,» kommenteeris üks inimene.

Naist hakati otsima ning lõpuks andis ta end ise politseile üles. Ta palus poisi ja tema pere ees vabandust, samuti on ta lubanud tasuda ravikulud. Poisi ema ütles, et politsei on valmis naise ka vangistama, kuid ta ei soovi seitsmendat kuud rasedale naisele sellist karistust. «Me ei taha talle halba. Mul on endal lapsed, ma mõistan.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles