Normaalne Norman noorematest naistest: tahangi beibet, kes mulle alt üles vaataks!

Normaalne Norman
, normaalne mees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Tere, naised! Mina olengi keskmine Eesti mees. 35-aastane, töötan juhtival kohal ehitussektoris, spordi-, õlle-, ja kitarrimänguhuviline. Näinud olen kõike ja vastan teie küsimustele! Miks kõik mehed endast kümme aastaid nooremaid naisi valivad? Palun väga, selleks ma siin olengi!

Kõigil mu tuttavatel meestel on endast kümme aastat nooremad naised. Ausõna, see on nagu haigus! Kui ma olin 25, käisid minuvanused noormehed keskkooliplikadega. Nüüd olen 35 ja mu eakaaslastel on käekõrval tudengipreilid. Mis siis mina tegema pean? Keskealisi vanamehi vaatama? Ma ju ei taha!

Tõsijutt sul, mu sõpradel on ka palju nooremad pruudid. Vaata, kui sa oled 20ndates nolk, kes teenib veel nii naeruväärseid kopikaid, et elab ema juures ja pooltel päevadel hoiab trolliga tööle sõites kütte pealt kokku, on päris raske ennast tõelise mehena tunda. Eriti, kui tänapäeva tõelised naised on nii võimukad, iseseisvad ja nõuavad valjuhäälselt igasuguseid õigusi!

Siis ongi parem ennast üldse mitte kõrgeltharitud ja palju tahtvate prouade kõrval lolliks teha ning mõni keskkoolipiff hankida. Need ei taha peret luua, võrdõiguslikkusest rääkida ega sinuga majalaenu võtta. Selle asemel sobib neile jumala hästi, kui nad oma bemmiga kooli eest peale võtad ja pärast odava õlle välja teed. Või veel parem, neile ema ostetud singist võileiva valmistad. Või veel-veel parem, paned neid ennast valmistama, kuni ise oma toas pikutad.

Sina aga, noh, las ma arvan, sa oled 35, sul kell tiksub, karjäär lendab, kõik on selge ja mehi polegi tegelikult millekski vaja? Mis ma sinu kõrval siis teen? Olen ka tõsine täiskasvanu ja marsin uljal sammul keskaega? Ma ei taha ju! Ma ei taha veel lapsi, ma ei taha nii tõsist elu. Ma ei taha ennast jobuna tunda, kui sa mind kogu aeg elama õpetad! Ma tahan hoida kinni oma vähenõudlikest ja hästipainduvatest beibedest, kes mulle, suu lahti, alt üles vaatavad. Sorri, aga nii lihtsalt on.

Kui sul on Normaalsele Normanile küsimus, saada see sõbranna@postimees.ee. Norman vastab kõigele!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles