26. aprill on meigivaba päev: nippe kauniks välimuseks

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: liv friis-larsen / PantherMedia / liv friis-larsen

Tänavu langeb meigivaba päev 26. aprillile. Kuna mõte meigita kodust lahkumisest heidutab paljusid naisi, jagame nippe, kuidas sel päeval endiselt kaunis ja värske välja näha.

Koori

Surnud naharakkudest vabanemine on esimene samm särava naha suunas. See on eriti oluline kevade tulles, kuna nahk on külmal ajal karmimates oludes karastunud. Lisades õrna koormise enda nahahooldusrutiini, on tulemuseks puhtamad poorid ja kaunim nahk, mis ei vajagi meigiga katmist.

Niisuta

Nii seespidine kui välispidine niisutus on nahale oluline. Mitmed niisutajad sisaldavad endas ka päikesekaitset, mis suve saabudes on eriti tähtis. Liigne päike põhjustab muuhulgas ka kortsude teket. Leida enda nahatüübile sobiv niisutav kreem.

Masseeri

Tundub liigne? Tegelikult aitab näo masseerimine parandada vereringet, mis muudab säravamaks ka naha välimuse. Alusta masseerimisega lõuajoonest ning liigu ringitades näo keskosasse. Kasuta masseerimiseks pöidlaid või spetsiaalset masseerijat. Korda tegevust neli korda.

Kulmud korda

Kulmud annavad näole raami ning tõmbavad tähelepanu muudelt puudujääkidelt ära, kirjutab Independent. Hoia korras enda kulmujoon ning vajadusel kasuta hooldusel erinevaid seerumeid, mis aitavad elavdada karva kasvamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles