Näitleja Margus Prangel: armastust ei ole olemas! (10)

Arter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Prangel
Margus Prangel Foto: Sille Annuk

«Tänapäevane maailm on ohtlik paik, kui oled mees ja väga ohtlik paik, kui oled abielumees,» ütleb näitleja Margus Prangel homme ilmuvas Arteri intervjuus. «Naised võivad naistest aru saada ja mehed meestest. Sõpradega võib tekkida hingesugulus, aga eri soost inimeste vahel on see võimatu. Kui hakkad rääkima mingist armastusest mehe ja naise vahel, oled sa põhimõtteliselt vaimuhaige,» ütleb ta.

Prangli sõnul on eneseotsingud ainus, millega inimene pärast neljakümnendat eluaastat pühendunult tegelema peaks: «Kui selleks ajas vaimsed huvid ei teki, siis toimub udustumine ja hääbumine.»

Margus Prangel on selja pööranud kõigile meelemürkidele ja vastassugupoolele. «Kui sa tahad pühenduda vaimsele, tuleb loobuda neist kõigist,» ütleb ta.

Margus Prangel ja Eduard Salmistu lavastuses «Õhtust, Leon»
Margus Prangel ja Eduard Salmistu lavastuses «Õhtust, Leon» Foto: Erakogu

Alkoholile annab Prangel ülikarmi hinnangu: «Kui inimesed joovad, annavad nad selgelt mõista, et tahavad endale kriipsu peale tõmmata. Alkohol on tohutu suur negatiivne jõud, seda ei tohi üldse puutuda!»

Margus Prangli elu muutmise kogemusest loe juba homme ilmuvast Arterist.

Kommentaarid (10)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles