Ahastuses ema hoiatab: kaisukaru lämmatas mu lapse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook

Dexy Leigh Walsh avastas hommikul vanemat last kooliks valmis sättides, et tema 18-kuune tütar oli lämbunud voodisse jäetud kaisukaru tõttu. Ema jagab südantlõhestavat lugu, et hoiatada teisi lapsevanemaid.

Leinav ema postitas õpetliku loo enda sotsiaalmeedia kontole, kutsudes teisi lapsevanemaid üles laste voodid tühjaks tegema. 6. märtsil juhtus Walshi peres suur tragöödia, milles nad kaotasid oma 18-kuuse tütre, kirjutab Independent.

Ema kirjutab, et ta on end süüdistanud, kuna pani kaisukaru pehmenduseks lapse ja voodi vahele. «Ma soovin, et iga vanem näeks ja mõistaks seda. Laske neil end ära lüüa, aga ärge proovige panna pehmendusi voodisse, jätke voodi tühjaks. Palun eemaldage kõik asjad laste voodist ja voodi äärtest,» kirjutab Walsh ning lisab, et loodetavasti tema lapse traagiline lugu aitab päästa kellegi teise oma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles