Sõbranna nädalahoroskoop 21.–27. aprill

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Mida lubab sulle tuua aprilli viimane nädal?

Jäär

21. märts – 19. aprill

Tähelepanu suundub raha ja äri teemadele. Ehkki ilmselt on sul soov rahulikult edasi liikuda, ei pruugi see õnnestuda. Teised inimesed – konkurendid, kolleegid või koostööpartnerid – võivad teha käike, millega sa ei saa sugugi nõus olla. Pole lihtne nendega asju ajada, olukord võib minna teravaks.

 

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Päike on sodiaagiringil Sõnni märki jõudnud, algab sulle soodne periood. Nüüd tasub isiklikud eesmärgid esikohale seada, terveks eelolevaks aastaks suuri plaane teha. Jõudu ja pealehakkamist on palju, saad elule julgelt vastu minna. Aga arvesta, et juriidiliste probleemide lahendamiseks nädal ei sobi.

 

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Miski võib sind ärevaks muuta, segada ja rõhuda, ent sa ei pruugi päris täpselt mõista, kust sellised meeleolud tulevad. Tasub hetkeks peatuda, endasse vaadata, sisemaailmas toimuvat analüüsida. Ehk ei suuda sa elada tänases päevas, sest mingid minevikus toimunud sündmused häirivad su meelerahu?

 

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Isiklikes suhetes toimuv on teravalt tähelepanu keskpunktis. Sind võivad vallata tugevad emotsioonid, mis kõiguvad ülimast õnnetundest sügava masenduseni. See, kuidas armastatud inimene käitub, mõjutab sind ehk liigagi palju. Ka suurepäraselt toimivas suhtes võib kiskuda arveteklaarimiseks ja võimuvõitluseks.

 

Lõvi

23. juuli – 22. august

Küllap suunad oma tähelepanu töötegemisele. Ülesandeid on sul palju, ent jõudugi jätkub ning suudad väga palju ära teha. Probleeme võib aga tekkida suhetes kolleegidega. Keegi on ehk sinu peale kade või kisub muul põhjusel konflikti. Kui sellega kaasa lähed, võib asi tulise tülitsemiseni viia.

 

Neitsi

23. august – 22. september

Julgust ja seiklushimu on tunduvalt rohkem kui tavaliselt. Võib tekkida soov end proovile panna, midagi riskantset ette võtta. Üsnagi hea aeg selleks, et näiteks spordivõistlusel või mingis muus mõõduvõtmises osaleda. Ent mida iganes sa teed, ettevaatust ei tohi minetada ja turvanõudeid unustada.

 

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Tööasjad peaks laabuma kenasti, nädal sobib ka tervise edendamiseks. Küllaltki keerulisse olukorda võid aga sattuda siis, kui pead suhtlema endast palju nooremate või palju vanemate inimestega. Nende arusaam maailma asjadest erineb sinu omast, väga raske on üksteist mõista ja erinevusi aktsepteerida.

 

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Küllap on hing rahutu – tahad palju ringi liikuda, uut infot hankida. Marsi ja Jupiteri sekstiili tugeval toel võid väga olulist infot saada ning kasulikke tutvusi sõlmida. Võimalikud on aga ka keerulised suhtlusolukorrad, sest keegi ehk provotseerib sind. Ole tark, ära võta niisama lihtsalt tuld!

 

Ambur

22. november – 21. detsember

Energiat on ohtralt, tähelepanu on suuresti raha- ja äriasjadel. Taevaseisud on vastuolulised – võimalik on nii kiire edu kui ka tõsine võitlus tugeva konkurendiga. Kui keegi sinu suhtes jõuvõtteid rakendab, annab see sullegi hoogu juurde, tahad näidata, et oled parem ja tugevam.

 

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Sind sel nädalal mõjutav Marsi ja Pluuto ühendus on väga tugeva energiaga astroloogiline aspekt. Sul on tohutult jõudu, võid jõuda suurepäraste tulemusteni, kui oskad seda energiatulva arukalt, õigesti kasutada. Kui aga tunnetele voli annad, satud kergesti konfliktide keerisesse.

 

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Praegused sündmused, aga võib-olla ka selle nädala unenäod võivad su pilgu minevikku suunata. Kui mingid keerukad teemad on lahendamata jäetud ja maha vaikitud, annavad need endast taas märku. Võib välja ilmuda keegi, kellega suhted on klaarimata jäänud. Pead vanu asju lõpetama.

 

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Hing on rahutu, vajad rohkem vabadust ja vaheldust, tahad proovida uusi asju. Hea aeg õppimiseks või väljasõiduks, uute tutvuste loomiseks. Sõpradega ei tasuks jutuks võtta teemasid, milles olete tugevasti eriarvamusel. Raske on teistsuguseid seisukohti mõista, vaidlemine võib lõppeda tülitsemisega.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles