Neli naist kümnest lähevad trenni just sel põhjusel

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Wavebreakmedia ltd

Võiks arvata, et otsus trenni minna on seotud saabuva rannahooaja või kaunimate lihaste pärast. Tuleb välja, et pea neli naist kümnest seavad sammud jõusaali hoopis teistsugusel põhjusel.

Kes meist ei armastaks head toitu? Tuleb välja, et paljud naised mitte vaid ei armasta toitu, aga suhtuvad hea toidu söömisesse väga vastutustundlikult. Nimelt käib 38 protsenti naistest trennis seetõttu, et hiljem midagi head süüa. Õhtul külalised tulemas või sünnipäevale minek? Siis tasub päeval jõusaali külastada.

Kui neli naist kümnest vastasid, et ei nõustu välja minemisega, kui ei jõua päeval trenni, siis mehi see nii palju ei kõiguta. Ligi kolmandik meestest väitis, et käib trenni tegemas, et saaks lubada kaloririkkamat toitumist.

Küsimustiku koostas snäkibränd Yushoi. Kokku vastas küsimustele 2000 inimest, kellest 86 protsenti naudib kaloririkkaid toite. Kaheksa kümnest usub, et treening tasakaalustab toitumisharjumusi, kirjutab Independent.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles