Tinderi-sarnane äpp aitab tulevastel vanematel lapsele nime valida

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd/PantherMedia / Wavebreakmedia ltd

Lapsele nime valimine võib olla pikk ja keeruline protsess. Nüüd on loodud äpp, mis pakub kasutajale perekonnanimega sobivaid valikuid.

Google Play ja App Store pakuvad kasutajatele nüüd Tinderile sarnast äppi Kinder, mille eesmärgiks on lihtsustada tulevaste vanemate koormat nime valimisel. Äpp on saadaval tasuta.

Rakendusse tuleb märkida, kas sündiv laps on poiss või tüdruk. Eriti entusiastlikele vanematele on antud valikusse «ei tea veel» variant. Seejärel tuleb kirja panna lapse perekonnanimi. Ekraanile hakkavad ilmuma erinevad nimed, mis sobivad märgitud soo ja perekonnanimega. Kasutaja saab liigutada nimevariandi paremale (ehk «jah») või vasakule (ehk «ei»). 

Saad kutsuda rakendust kasutama ka oma partneri. Kui olete mõlemad sama nime «jah» kategooriasse liigutanud, muutub ekraan roheliseks ning annab teie ühisest nõustumisest teada. Andmebaasis on üle 18 000 nime. Küll aga on rakendus veel arendusjärgus ega oma kindlat algoritmi. Kui soovid leida vaid ülimalt erilisi kuulsuste nimesid, annab ilmselt rakendus sulle siiski ette ettejuhtuva valiku nimesid, kirjutab Woman's Day.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles